Zelfbeminning

Zelfbeminning en masturberen ligt nog bij veel vrouwen in een taboe hoek. Daar praat je niet snel over, veel vrouwen voelen schaamte. En vrouwen denken dat je dit alleen doet als je geen partner hebt.

Terwijl je relatie zoveel mooier wordt als je ook aan zelfbeminning doet en daardoor precies weet wat je lekker vind. Een groot aantal vrouwen worstelen om een orgasme te beleven. Vaak omdat ze ervan uitgaan dat ze gewoon “makkelijk” en “normaal” klaar moeten komen. Net zoals een man dat doet. En lukt dat niet faken ze een orgasme of geven het gewoon op dat ze het ooit nog gaan beleven. Ook zijn er vrouwen die het uit handen geven, hun partner zal wel weten hoe het moet toch? Als je gaat beginnen met zelfbeminning en masturberen leer je je eigen lichaam en vagina kennen, wat vind je prettig, of opwindend, of wat vind je vervelend.

zelfbeminning en masturberen is een levenslange training. Geef niet op als je niet meteen een orgasme krijgt. Jezelf beminnen is een mooie ontdekkingsreis op zoek naar de plezierige gewaarwordingen in je lichaam. Pak er eens een spiegel bij als je met jezelf gaat spelen. Je kunt ontdekken of je met 1 vinger over je clitoris wilt strelen, of misschien zijn 2 vingers lekkerder. Hou je van zachte strelingen, of juist snel en hard. Vind je het lekker als je borsten gestreeld worden, of zijn er andere plekjes op je lichaam die heel opwindend aanvoelen. Er is zoveel te ontdekken als je met jezelf gaat spelen. Je kunt een vibrator gebruiken, of een dildo. Ervaren of je van trilling houd, of juist niet. Wat een hele fijne tip is voor vrouwen die worstelen met klaarkomen, haal de druk van de ketel over het feit dat je een orgasme moet hebben. Geniet van de kleine sensaties die door de aanraking met jezelf al ontstaan. Het is al een heel mooi begin als je eerst gaat ervaren en voelen wat er gebeurt met je lichaam als je jezelf aanraakt. En naarmate je meer zelfverzekerdheid krijgt over jezelf, komt er meer ontspanning en ga je steeds meer genieten van je eigen seksualiteit.

Nu ik de cursus Vallei orgasme aan het doen ben, heb ik geleerd dat ik nog veel meer te ontdekken heb op het gebied van zelfbeminning en masturberen. Ik merk dat ik mezelf ook kan beminnen zonder klaar te komen en dat ik dat eigenlijk best lekker vind en nu zelfs soms niet eens klaar wil komen omdat de seksuele energie die vrij komt in mijn lichaam veel lekkerder en energieker aan voelt als ik die in mijn lichaam laat.  En als ik dan wel klaarkom, kan ik niet beschrijven wat voor zalig gevoel er door mijn hele lichaam gaat. 

Tijdens het huiswerk wat bij de cursus van het Vallei orgasme zit, krijg je lang de tijd om jezelf te beminnen, en omdat ik meerdere keren per week aan mijn huiswerk zit, ervaar ik dat ik op verschillende manieren mijn vingers kan gebruiken en op verschillende manieren kan ervaren wat ik nog meer lekker vind. En ik ben nog lang niet uitgeleerd met mijn eigen lichaam.

Zelfbeminning is de manier om je eigen seksualiteit te gaan ontdekken en er verbinding mee te krijgen, je lichaam veel beter gaan leren aanvoelen. Bij het Vallei-orgasme leer je om de seksuele vonk bij jezelf aan te zetten in plaats van hoe ik het altijd deed, een vonk te willen krijgen van een persoon waar je aantrekkingskracht bij hebt. Je seksuele energie is als een energie centrale, met het Vallei-orgasme leer je waar je aan en uit knop zit van die energie centrale.

De Chinese taoïsten houden zich al eeuwen bezig met deze seksuele energie centrale. Je kunt met de vrouwelijke energie uit de eierstokken samen met de energie uit de testikels van een man een kindje maken. Met het Vallei orgasme ben ik gaan leren om mijn seksuele energie centrale in beweging te krijgen en er geen kindje van te maken maar deze seksuele energie te gaan gebruiken om gezonder, blijer en energieker te worden, en door meer bewustzijn te ontwikkelen in mijn lichaam merk ik dat ik ook veel meer verbinding krijg met mijn lichaam. Als je de techniek steeds beter gaat voelen en ervaren kun je er intensere orgasmes mee beleven. Het geile gevoel wat ik heel snel voel rondom mijn seksuele centrum, is geen geilheid maar seksuele energie. Ik maakte zelf het verhaal dat ik snel opgewonden werd en heb het vaak weg gegeven in lege seks. Nu ervaar ik zoveel liefde voor mezelf als ik mezelf aan het beminnen ben.

Op de website: https://vallei-orgasme.nl/informatie/vallei-orgasme/  staat meer informatie over het Vallei-orgasme.

Veel liefs van @misspinky

By DEPINKYPEPPER©


Geef een antwoord

Join Pinkypepper

Word nu gratis lid van de Stoutste Community van Nederland

Word een Held!

Help PINKYPEPPER om de aller grootste te worden. Steun ons met een klein bedrag en word een echte HELD!

steun ons

Copyright © 2019-2021 PINKYPEPPER all rights reserved