The Clit Secret #Dr.Pinky

Het topje van de Ijsberg

Je clitoris ( van het Griekse Kleitoris = ‘Kleine heuvel’ ), ook wel kittelaar of clit genoemd, is veel groter dan het roze, zachte bobbeltje of knopje dat je ziet zitten. Dat zichtbare knopje is vergelijkbaar met de eikel van een pik, inclusief voorhuid. De schacht van je clitje is zo’n 3 á 4 centimeter lang en loopt door achter je buitenste schaamlipjes, waar hij een bocht naar beneden maakt. Je clitje heeft dus de vorm van een hoefijzer. De glans (eikel) van je kittelaar is erg gevoelig voor aanrakingen (mond,vinger,tong), die als erg erotisch worden ervaren. Als je opgewonden bent, zwelt de clitoris en wordt ze zichtbaarder. Als je opwinding verder toeneemt, verschuilt de clitoris zich weer wat achter de voorhuid. Rechtstreekse aanraking wordt dan vaak pijnlijk en meestal krijgt indirecte aanraking de voorkeur. Na je orgasme herstelt je clitje zich vrij snel (10/15 seconden) tot normale grootte en is ze weer klaar voor nieuwe prikkelingen.

Pinky Feitje…

de penis en clitoris even veel zenuwuiteinden hebben, maar dat de clitoris gevoeliger is omdat die zenuwen over een kleiner oppervlakte verdeeld zijn?

Je clitje is je gevoeligste seksuele orgaan, maar toch is er slechts weinig over bekend. Bovendien heeft ze dankzij Freud, een minder goede reputatie gekregen. Freud vond een vaginaal orgasme hoogwaardiger en gezonder dan een clitoraal orgasme.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word ook een PINKY PEPPER

Check de VOORDELEN en Join Us

error: WAT DOE JIJ!? Regels zijn Regels wat op PinkyPepper staat, blijft op PinkyPepper!