Review: Parenclub Monique

Zoals de vaste lezers van onze verslagen al wel door zullen hebben zijn Roos en ik druk bezig om de diverse clubs in en rond Nederland te bezoeken.

Wij willen graag ervaringsdeskundigen zijn in plaats van af te gaan op verhalen van anderen.

Dit weekend besluiten we dat het tijd is om Monique te bezoeken. Het is voor ons zeker niet naast de deur dus voordat we vrijdagochtend van huis vertrekken boeken we alvast een overnachting in een nabij gelegen hotel.

Tevens weten we dat ze een leuke aanbieding bij Monique hanteren waarbij je op het moment dat je de eerste vrijdag van de maand de club bezoekt je de dag erop voor een sterk gereduceerd tarief ook naar binnen mag.

We vertrekken vrijdag eind van de ochtend richting het hotel. De rit is lang en warm. Het staat overal vast met als hoogtepunt wel bij Arnhem in verband met een afsluiting van de A12. Pas rond drie uur komen we aan in ons hotel waar we ons inchecken en even een momentje van rust pakken.

Rond etenstijd rijden we even naar het centrum van Heerhugowaard en genieten daar van een lekkere maaltijd. Dan wordt het tijd om naar Wieringerwerf te rijden.

Eenmaal op locatie, die door de eenzame ligging niet te missen valt, zien we direct een mooi pand met dito parkeerterrein. Altijd fijn om een beetje afgelegen en anoniem te kunnen zijn voor sommigen toch? Wij lopen naar binnen en melden ons eerste bezoek. Een korte uitleg en aanbod tot rondleiding, welke we standaard afslaan, later begeven we ons naar de kleedruimtes.

Fijne grote lockers en de sleutel kan je afgeven aan de bar zodat je daar ook de rest van de avond geen last van hebt. Het is al gezellig druk aan de bar en we bestellen onszelf een drankje en praten wat met sommige van de aanwezigen. Dan even naar de rookruimte voor een rokertje.

Hier komen we direct in contact met een tweetal stellen waar we de rest van de avond en met één van de stellen de zaterdagavond ook heel leuk contact hebben. Toet, je krijgt de groeten van je grote zus ….

Het is de eerste vrijdag van de maand en dit houdt in dat het een soort “probeer” avond is. Er is een masseur aanwezig en er zijn opmerkelijk veel mensen die iets met BDSM en bondage hebben in huis. Nu heeft Roos op het gebied van BDSM al wel iets ervaring maar op het gebied van bondage is dat nog niet zo.

Tijdens één van onze drankjes aan de bar heeft Roos mij al ingefluisterd dat ze wel een beschuitje zou willen nuttigen met één van de heren in de zaal, haha. Tja nu is dat over het algemeen niet zo moeilijk te bewerkstelligen maar de man in kwestie is niet alleen en spreekt geen Nederlands ben ik al vlot achter. Mijn talenknobbel brengt me gelukkig nog wel ergens maar Roos daarentegen heeft dat helaas niet.

Tijdens één van onze rondes door de club, die kleiner lijkt van binnen als je van buiten denkt, althans zo hebben wij het ervaren, zie ik de zo even benoemde jongeman druk in de weer met wat touwen bij een dame.

Samen met Roos slaan wij het spel gade en ik zie de pretoogjes waarop ik verliefd ben geworden al naast me. Zodra de touwen weer ongebruikt op de grond liggen vat ik de koe bij de hoorns en loop op de jongeman af. Snel vraag ik hem of hij het ziet zitten m’n blonde schone even kennis te laten maken met hem en zijn touw?

Met ons gebrekkig Engels komen we er al vlot uit en ik zie in mijn ooghoeken al een genietende maar ook onzekere Roos staan. Zodra ik haar bij me roep is het haar duidelijk en ze vertrouwt erop dat ik een en ander goed geregeld heb en geeft zichzelf zonder al teveel moeite over aan haar beschuitman.

De heer stelt haar even op haar gemak en samen bespreken we even of er bepaalde do’s en dont’s zijn. Hierop antwoord ik dat eigenlijk alles kan en mag met uitzondering van uitgebreid kussen en indien het woord “ananas” uitgesproken wordt hij direct dient te stoppen. Hij geeft aan de boodschap begrepen te hebben en zo vangt hij aan met het “inbinden” van de schone blonde. Roos laat het haar bekomen en geniet zichtbaar.

Hij neemt uitgebreid de tijd voor haar en vraagt mij of hij iets meer mag dan alleen het touw toepassen. Hierop antwoord ik dat dit mag en al vlot zie ik zijn handen uitgebreid haar borsten en gevoelige tepels betasten en daarop volgend ook zijn vingers in het ongetwijfeld alweer vochtige kutje van m’n meissie gaan.

Roos geniet volop maar geeft achteraf wel te kennen het allemaal wat onverwacht en spannend gevonden te hebben waardoor ze zichzelf niet helemaal heeft kunnen laten gaan. De beschuitman gaat rustig verder en knoopt er lustig op los. Op enig moment zie ik dat hij ook nog een zweep heeft liggen bij zijn uitrusting en ik wenk hem die te gaan gebruiken.

Ze heeft hier niets van in de gaten totdat ze uiteraard de eerste klappen met de zweep krijgt. Het slaan begint uitermate rustig en ik geef hem aan dat hij wel iets meer pit erin mag leggen. Roos houdt wel van iets harder dus dat zit wel goed en we weten allemaal wanneer er gestopt moet worden toch “krullenbol”?

Dit spel speelt hij uitgebreid met Roos en als hij klaar is vraag ik hem haar even in de touwen aan het plafond te laten hangen zodat ik zelf even zonder dat ze zichzelf kan verzetten even los kan gaan. De overige aanwezigen aanschouwen het en als ik dan klaar ben geef ik de goedkeur om Roos te bevrijden. Na dit spel is het tijd voor wat ontspanning en een korte evaluatie.

We bestellen een drankje en doen een rokertje, waarbij we weer bij het leuke stel uit Den Helder in de rokersruimte belanden. Het is haar eerste keer in een club en ze heeft zojuist boven vlakbij waar Roos in de touwen hing haar eerste ervaring met een extra man gehad. Dit heb ik wel gezien uit mijn ooghoeken en ik informeer na hoe ze het vond.

De prachtige brunette vond het geweldig en zit met een glimlach van oor tot oor naast me. Leuk om te zien dat zo’n avond dit kan beteken toch.

Wij gaan daarna nog even naar boven. Roos wilde graag nog even een massage ondergaan. Eenmaal bij de masseur was ze al vlot aan de beurt en de masseur had er blijkbaar tijd en zin in. Ruim driekwartier later en een bijzonder uitgebreide massage later, met meerdere happy endings voor Roos komt ze voldaan en loom van de massage tafel.

Dit is tevens ongeveer het einde van onze eerste avond bij Monique. We roken er nog ene en praten wederom even met het leuke koppel die er in de tussentijd samen nog even iets gezelligs van gemaakt hebben en gaan dan allen naar “huis”. In onze hotelkamer aangekomen genieten Roos en ik samen nog even van en met elkaar.

We maken er een vluggertje van maar dat mag de pret niet drukken. Tegen vijf uur vallen we in slaap om vervolgens rond negen uur wakker te worden. Vlot douchen en aankleden en op naar het ontbijt.

De zaterdag overdag besluiten we te besteden in Amsterdam waar de Gay Pride is. Hier hebben we een gezellige dag en genieten van al het moois en lekkers dat aan ons voorbij loopt en vaart.

Tegen zes uur gaan we terug richting de auto en rijden richting Monique voor ons tweede bezoek. Onderweg eten we een hapje in Medemblik om vervolgens iets na achten weer bij Monique binnen te lopen. Hier blijkt het al redelijk druk maar met opvallend veel alleengaande heren helaas.

Vanavond is het een hehobi avond en ons is gisteren al wel verteld dat het normaal gesproken een druk bezochte avond is met veel mannen maar ook met meerdere stellen. Nu blijken er zeker voldoende stellen maar niet echt naar onze smaak. Al met al hebben we een gezellige avond en kletsen her en der gezellig met diverse aanwezigen. Rond twaalf uur lijkt het er niet beter op te worden qua stellen en besluiten wij dat het mooi geweest is en dat we lekker optijd naar huis vertrekken waar we anderhalf uur later aankomen.

Club Monique is een mooie club met heel sfeervolle aankleding. Het personeel is enorm vriendelijk en bijna niets is te gek. (ik heb namens Roos de barvrouw nog gevraagd even mee naar boven te gaan, maar dat mocht je helaas niet) De ruimtes zijn netjes, schoon en verzorgd en de hoeveelheid attributen voor SM spelletjes is wat ons betreft enorm. Wij hebben ervan genoten en zullen wellicht nog eens terugkomen. Voor nu gaan we eerst de overige clubs die we nog niet bezocht hebben bewonderen.

Groetjes @wijstel

By DEPINKYPEPPER©


Geef een antwoord

Join Pinkypepper

Word nu gratis lid van de Stoutste Community van Nederland

Word een Held!

Help PINKYPEPPER om de aller grootste te worden. Steun ons met een klein bedrag en word een echte HELD!

steun ons

Copyright © 2019-2021 PINKYPEPPER all rights reserved