Review: Devils&Angels

Een paar dagen naar Limburg.

Goedemiddag allen en leuk dat jullie de moeite weer nemen door onze lappen tekst heen te lezen. Afgelopen week hebben we een weekje vrij en we besluiten om een aantal clubs te bezoeken waar we al meer en minder over vernomen hebben.

Woensdag vertrekken we van huis uit via een kort bezoek aan de GGD voor de periodieke controle … naar Limburg. We hebben een huisje geboekt in Grevenbicht, leuke kleine plaats in de buurt van Sittard en perfect geschikt voor de uitstapjes die we gepland hebben. Nadat we eerst onszelf even hebben laten zien in Grevenbicht vertrekken we naar onze eerste nieuwe club … Club Devils & Angels in Susteren.

Eenmaal op locatie aangekomen lijkt het erop dat er niets te doen is, de parkeerplaats direct achter de poort is helemaal leeg. We rijden vertwijfeld het parkeerterrein op en zien dan dat er nog een terrein achter het voorste ligt. Hier staan gelukkig een redelijk aantal auto’s al dus we zijn toch niet alleen ……

We lopen vanaf de auto richting de entree en bellen aan. Aan de deur worden we al hartelijk ontvangen en we nemen bij de kleine balie een bandje in ontvangst tezamen met onze sleutel tot de kluis. Tevens ontvangen we een korte uitleg over het thema van de dag, namelijk de Milf Marathon. We hebben ons eerder deze week reeds aangemeld en staan netjes vermeld op een shortlist met aanwezige stellen en dames. De uitleg nemen we na achteraf blijkt niet helemaal goed in ons op maar goed dat mag de pret niet drukken.

Direct links na de balie vinden we een nette doch wat donkere kleedruimte. Hier kleden we ons om in onze uitgaanskledij en we nemen ons tasje met rokertjes en andere benodigdheden mee richting de bar. We hebben al met al ruim 2 uur in de auto gezeten dus eerst even richting het toilet en dan vlot terug naar de bar waar we eerst een drankje bestellen en onze sleutel tot de kluis afgeven. De bar vind je vanuit de kleedruimte gezien aan de rechterkant, het is een mooie sfeervol ingerichte ruimte met een aantal zitjes en een knusse hoekbank. Rechts van de bar zijn de toiletten en iets verderop rechts het kleine maar nette restaurant deel die vanaf 16 uur geopend zal zijn. We nemen ons bestelde drankje mee naar buiten waar we onder het genot van een rokertje direct in gesprek raken met een aantal van de overig aanwezigen.

Het is gezellig in de mooie tuin. Het weer zit gelukkig ook mee dus we haasten ons niet. De tuin die links van de rokersruimte ligt bereiken we door het eerste smalle halletje. Onderweg naar de tuin zijn we langs een massage ruimte gekomen met hierin een tweetal massage bedden, een lounge ruimte met hierin een heerlijke ruime bank en een rokersruimte waar we ongetwijfeld bij minder weer gebruik van zouden hebben gemaakt maar vandaag niet zullen aandoen.

Eenmaal in de tuin een overdekte ruimte met een groot bad waarvan de bubbels helaas niet meer werken en een ruime douche. In de tuin zelf nog een ruim bubbelbad waarvan de bubbels wel werken, diverse zitjes, sta tafels en ligbedden alsmede ook nog een klein maar met dit weer heerlijk bad zonder bubbels. Na nog een drankje gescoord te hebben en nog een rokertje gedaan te hebben besluiten we dat het tijd wordt de bovenverdiepingen te bekijken. Terug door de smalle hal de nog smallere trap naar de eerste etage.

Hier vinden we diverse sfeervol ingerichte ruimtes. In diverse ruimtes zijn mensen al wel gezellig met elkaar bezig en wij bekijken de mensen en de ruimtes op ons gemak. Op deze etage vinden we al met al een vijftal ruimtes met grotere en kleinere matrassen een darkroom en een douche ruimte. Dan nemen we wederom een smalle trap naar de 2e etage waar nog een drietal ruimtes met voornamelijk grotere matrassen zijn gesitueerd. Tevens een klein toilet is op deze etage aanwezig. Het zal hier zeker wanneer het al een aantal dagen erg warm is waarschijnlijk wel veranderen in een sauna maar voor vandaag is het er prima uit te houden. De actie is echter met name op de 1e etage dus ook wij besluiten ons weer naar die verdieping te begeven.

We kijken nog even naar een tweetal stellen die zich inmiddels met een aantal heren vermaakt alvorens we besluiten zelf een ruimte op te zoeken. We gaan liggen in een ruimte voorzien van een ruim matras met daarboven een grote spiegel. Leuk om zo jezelf tijdens het spel te kunnen bekijken, haha. Als we inmiddels een tijdje met elkaar gespeeld hebben besluit de eerste man zich te mengen in ons spel. Het blijkt een buitenlander die geen woord Nederlands spreekt en slecht Engels, jammer maakt het toch wat minder leuk als je tussendoor zaken met handen en voeten moet duidelijk maken. Roos vermaakt zich even met haar nieuw verworven adonis maar dan opeens wordt het hem waarschijnlijk teveel en hij vertrekt zijn plaats afstaande aan de volgende in de lijn, haha. Hiermee gaat het feestje gezellig verder maar ook deze man vindt het al vlot te warm waarschijnlijk en ook hij vertrekt.

Wij spelen nog even verder maar besluiten dan om nog maar eens even terug naar buiten te gaan om daar nog een drankje te nuttigen en een rokertje op te steken. Buiten raken we in gesprek met een aantal vaste gasten die ons het idee rondom de verstrekte bandjes toelicht. Het blijkt dat de alleen gaande mannen vandaag een bandje krijgen naast het bandje waarop het locker nummer staat die ze moeten afgeven aan de dames waarmee ze gespeeld hebben.

De dames kunnen deze bandjes aan het einde van de dag bij vertrek dan inleveren en krijgen het door hun betaalde entree geld hiermee terug, hmmmm  jammer toch beter moeten opletten tijdens onze binnenkomst dan hadden we inmiddels al twee bandjes gescoord … Het kan onze pret niet drukken het is nog vroeg en er loopt nog meer dan genoeg volk rond waarmee we het vast gezellig kunnen maken. Na ons drankje besluiten we eerst maar eens de innerlijke mens te voldoen.

We lopen via de bar naar het restaurant deel waar we genieten van een aantal heerlijke hapjes. De keuze is niet enorm maar het smaakt allemaal prima. Hier raken we in gesprek met een leuk stel en al snel zitten we zo ruim een uur in deze ruimte. Een bakkie koffie mee naar buiten en daar nog maar even een rokertje opsteken alvorens we weer naar boven vertrekken.

We gaan nu liggen in een ruimte met een groot matras waar een smalle toegang naartoe leidt. Tegenover deze ruimte zit een hal met daarin een mini matras op hoogte. Hier ligt een dame met aan haar ene zijde een dame en haar andere zijde een man. Het stel is met elkaar binnengekomen en de dame op het matras wordt door vier handen uitgebreid verwent. Het ziet er geil uit en er komen steeds meer mensen op af die het spel aanschouwen en waarbij een aantal heren ook uitgenodigd wordt om deel te nemen.

Het bandje krijgt Roos wederom dus hiermee is onze entree toch zeker vergoed, haha, das nog s een goedkoop dagje clubben….

Roos & Mich

Het ziet er op afstand heerlijk uit en inmiddels hebben wij ook de onverdeelde aandacht van één van de heren waarmee we in de tuin al even gezellig hebben zitten praten. Roos bedenkt zich niet en verstrekt de heerlijke oudere langere heer een condoom, haha, hint begrepen en al snel zit de blonde schoonheid op haar knietjes naar mij toe gericht en wordt ze heerlijk genomen door de lange adonis. Wanneer hij z’n kruit verschiet geeft hij direct zijn bandje aan Roos, sterker nog hij doet hem haar netjes om de pols en bedankt voor haar aanwezigheid….

De volgende in lijn is de heer van het stel waarmee we in het restaurant uitgebreid hebben zitten praten, hij had beneden al duidelijk laten blijken wel interesse in zo’n mooie jonge blonde meid te hebben en hij zit al klaar met condoom voor de volgende ronde. Ik wenk de man dat hij z’n geluk mag beproeven en zo is hij degene die het stokje mag overnemen. Ook hij gaat heerlijk tekeer op z’n jonge prooi en verschiet al vlot z’n zaad …. Het bandje krijgt Roos wederom dus hiermee is onze entree toch zeker vergoed, haha, das nog s een goedkoop dagje clubben ….

Wij kijken nog even naar het spel dat zich nog altijd voor onze ogen afspeelt alvorens we weer even een pauze inlasten. Roos springt even onder een plas water en we begeven ons via de bar wederom naar buiten waar we helaas weer onze slechtste verslaving weer tegoed doen … We praten wederom met diverse aanwezigen en de sfeer is prima. Het is niet heel druk maar het is gezellig wat wil je nog meer.

Dan lopen we nogmaals naar boven maar besluiten nu ons geluk te beproeven op de hoogste etage. Hier liggen we net op één van de matrassen wanneer zich wederom een man aandient waarmee we beneden al even gesproken hebben. Roos heeft er nog wel zin in en ik laat ze haar gang gaan. Al vlot heeft ze weer een bandje gescoord en scoort ze er nog ene ……. Vuile …. Haha.

Het is inmiddels wat later op de avond wanneer wij besluiten dat het voor ons genoeg geweest is. We leveren onze bandjes aan de balie in en krijgen netjes ons entree geld terug. Moe maar voldaan rijden we terug naar ons vakantie adres. Morgen weer een dag…….

Groetjes @wijstel ROOS & MICH

By DEPINKYPEPPER©

2 thoughts on “Review: Devils&Angels


Geef een reactie

Join Pinkypepper

Word nu gratis lid van de Stoutste Community van Nederland

Word een Held!

Help PINKYPEPPER om de aller grootste te worden. Steun ons met een klein bedrag en word een echte HELD!

steun ons

PINKYPEPPER © 2020