Review: Eroxx

Vandaag staat Eroxx in Balen op de planning.

We hebben over deze club al veel gehoord en eigenlijk louter positieve verhalen, dus besluiten we hier maar eens een kijkje te nemen. Er is niet een speciaal thema vanmiddag, maar de club is geopend van twaalf tot zes dus ach laten we het eens proberen.

Eenmaal op het parkeerterrein aangekomen ziet het er gezellig druk uit. We parkeren onze auto en lopen naar de ingang. We worden netjes binnen gelaten en leveren onze auto sleutel aan de balie in waarvoor we een sleutel voor onze kluis weer ontvangen.

De grote ruime goed verlichte kleedruimte bevind zich in de kelder. We kleden ons rustig om en lopen terug naar boven door de grote dubbele glazen deur waarachter zich de centrale ruimte bevindt. Deze ruime ruimte omvat een dansvloer, bar, diverse sits met matrassen en tafels met krukken.

Tevens heb je vanaf deze ruimte toegang tot het achterdeel waar diverse speelruimtes bevinden, de buitentuin, de toiletten en douches alsmede het restaurant. Alles ziet er tip top uit en wij hebben vanuit ons vakantie adres toch vlot een uurtje mogen sturen om hier te geraken dus we bestellen iets te drinken aan de bar om direct door te lopen naar het restaurant om daar eens te kijken wat voor lekkers er op het menu staat.

Het restaurant is niet helemaal opengesteld maar biedt voldoende ruimte. Het buffet ziet er perfect uit en er staan onder andere mosselen op het menu. Niet eerder gezien in een club maar het blijkt dat Eroxx erom bekend staat zelfs en we zien dan ook dat deze mosselen gretig aftrek vinden.

Wij scheppen ons ook een bordje vol met allerlei lekkers en genieten van onze maaltijd en drankje. Het is gezellig druk en er zijn van allerlei jongere en oudere mensen aanwezig.

De entree voor vanmiddag, slechts 40 euro voor een stel, het kan niet uit zou je zeggen. Na de maaltijd scoren we nog een drankje aan de bar. De heerlijke meid aan de bar is allervriendelijkst en weet al wat we drinken, haha. Met ons drankje de tuin in voor een rokertje.

Onderweg van de bar naar de tuin zien we dat het in de centrale ruimte al bijzonder actief is dat voorspelt nog wat…… Wij genieten echter in de tuin eerst van een drankje en een rokertje en praten wat met de andere aanwezigen.

De tuin is recent opnieuw aangelegd en ziet er mooi en sfeervol uit. Het is wederom prachtig weer dus het is er erg druk. Er staat naast een aantal ligbedden, sta tafels en tafels met stoelen ook een bubbelbad, jammer het blijkt wel het enige bubbelbad dus bij slecht weer geen natte faciliteiten verder waarvan je gebruik kan maken.

Na onze drankjes genuttigd te hebben lopen we terug naar binnen waar we ons eerst eens rustig een rondleiding door het speelgedeelte geven. De ruimtes zijn stuk voor stuk netjes en zeer sfeervol ingericht. De ene ruimte biedt net wat meer plek dan de ander en sommige ruimtes zijn ook afsluitbaar. Tevens bevinden zich er diverse attributen waarvan men gebruik kan maken.

Al met al echt heel netjes en wat ons betreft is dit tot op heden de netste en ruimste club die we ervaren hebben.

Roos&MICH

De actie speelt zich vandaag echter voornamelijk af in de ruimte langs de dansvloer dus wij begeven ons maar eens in het feestgeruis. We kijken even bij een drietal dames die druk bezig zijn diverse heren te verwennen op de matrassen links achter in de zaak. Het ziet er bijzonder leuk uit en wij nemen even plaats op de bank tegenover deze matrassen.

Al vlot worden we vergezeld door een stel op de bank. En nog vlotter zie ik de handen van de dames elkaars lichamen verkennen. Roos kijkt me even goedkeurend aan en ik weet hoe laat het is…. De dames genieten volop van en met elkaar en inmiddels staat er een kringetje heren om ons heen. Die allemaal maar wat graag mee willen genieten.

Gelukkig zitten de dames echter tussen ons in waardoor de mannen even verplicht afstand moeten houden. Dit spel tussen twee vrouwen blijf ik persoonlijk heerlijk vinden. En ik geniet dan ook met volle teugen, als ik zie dat de twee blondines het prima naar hun zin hebben. Haantje de voorste…

De eerste man die het echt niet meer kan uithouden bedenkt zichzelf dat de tafel, die hem scheidt van het spel voor hem best aan de kant kan worden geschoven. En zo ontstaat de ruimte naar de dames die wij niet meer kunnen afschermen. Ach Roos kennende vindt ze het niet erg dus laat maar gebeuren.

De handen gaan nu alle kanten op en hoe het precies verloopt kan ik jullie hier niet vertellen. Het komt erop neer dat het uitdraait op een heerlijke orgie, waarbij de dames beurtelings en gelijktijdig door diverse van de aanwezige mannen verwent worden. Beide dames zitten op hun knietjes naar ons gericht en worden heerlijk genomen. De bende op de vloer verraadt het feestje. Na een klein uur liggen er diverse condooms alsmede nog veel meer lege condoom verpakkingen op de vloer. Warm en voldaan besluiten we dat het tijd is voor een verkoelende douche.

Vanuit de douche lopen we via de bar waar we ons nog maar eens een drankje bestellen naar de tuin. Hier maken we eerst nog maar eens opnieuw kennis met het stel waarmee we het al zo gezellig gemaakt hebben. Het is een gelegenheidskoppel dat uit België komt en het blijkt haar eerste keer in een club te zijn!

WOW die hadden we niet zien aankomen, haha. Hij is dominant en meer bekend in deze swingers wereld. Ze kennen elkaar al een tijdje maar bezoeken vandaag dus voor het eerst samen een club.

Na een paar drankjes besluiten we nog maar eens even binnen te gaan kijken. Roos die helaas nog altijd last heeft van een ontsteking aan haar oog. Moet even het nodige onderhoud plegen. Waardoor ik samen met het stel achterblijf in de ruimte nabij de douches.

Hier laat hij van het andere stel even zien hoe dominant hij is. Nog voor ik er erg in heb zit de schone blonde op haar knietjes voor me. Waarbij ze het niet kan laten de heerlijkheid op ooghoogte vlot in haar mondje te nemen ……

De mannen hebben de weg inmiddels ook naar ons gevonden en er staat alweer een hele kudde om ons heen. De dame geniet met volle teugen en heeft in elke hand, alsmede in haar mond continu een pik die ze uitgebreid verwent. Zodra Roos zich weer bij ons voegt besluiten we het grootste matras in huis op te zoeken.

Dit matras bevind zich op een kleine etage boven in het speeldeel. Hier passen met gemak een man of veertig, al vlot zitten wij er met ons vieren vergezeld door zeker een tiental heren. De dames positioneren we zo dat ze even met elkaar kunnen spelen, alvorens we toelaten dat de overige aanwezigen zich mogen mengen in het spel.

Er wordt om ons heen volop getrokken en gekeken. Zodra de eerste man zijn kans ziet begint deze te spelen met de dame van het andere stel. Roos heeft zich inmiddels helemaal overgegeven aan de man van het stel. Roos die het heerlijk vind om wat ruiger behandelt te worden geniet volop van haar nieuwe dom.

De heer speelt het spelletje echter heel goed en laat Roos diverse keren bijna tot een hoogtepunt komen. Daarnaast worden er rake klappen uitgedeeld waarvan de uitwerking daags erna nog zichtbaar en voelbaar zijn. Zelf geniet ik volop van de blik van een genietende Roos en met name de mond van de mooie blondine.

Terwijl ze af en aan genomen wordt pijpt ze mij er lustig op. Tussen de momenten waarop de heren wisselen maak ik gebruik van de rust om de dame heerlijk te laten squirten. Het matras verandert ondertussen in een zwembad maar dat mag de pret niet drukken. De dame vind het heerlijk en laat dit ook duidelijk weten.

Na zeker een uurtje weer heerlijk gespeeld te hebben besluiten we dat het weer tijd wordt voor een pauze. In de tuin praten we ronduit over onze ervaringen en delen we onze contactgegevens uit. Rond vijf uur besluiten we met ons viertjes nog even een afsluitbare ruimte op te zoeken. Hier genieten we met ons vieren uitgebreid van en met elkaar. Helaas is het dan zo sluitingstijd en komt er een einde aan een heerlijke middag in Eroxx.

Buiten het feit om dat het een prachtige club is hebben we er een top middag beleefd. Alle aanwezigen bedankt voor de gezelligheid en het deelnemen in onze spellen…

Groetjes @wijstel Roos en Mich

By DEPINKYPEPPER©

2 thoughts on “Review: Eroxx

  • De Sultan (of Swing)

    Nog geen clubs bezocht in België, maar aan de hand van jullie verhaal is dit wel de eerste waar we bij gaan kijken als we de grens naar onze zuiderburen over gaan. Kijk alweer uit naar het volgende verhaal!

  • Giorgio&Eve

    Mede door deze review hebben we besloten om 8 feb as ons eerste clubbezoek hier te plannen. Ben erg benieuwd!


Geef een reactie

Join Pinkypepper

Word nu gratis lid van de Stoutste Community van Nederland

Word een Held!

Help PINKYPEPPER om de aller grootste te worden. Steun ons met een klein bedrag en word een echte HELD!

steun ons

PINKYPEPPER © 2020