Nette meisjes vingeren niet!

Masturberen is zelfs in deze taboeloze tijden onbekend terrein voor veel vrouwen. Nederlands onderzoek geeft aan dat een vijfde van de meisjes tussen de 11 en 13 masturbeert. 50% van de meiden rond hun 16de en iets meer dan de helft van de volwassenen vingert zichzelf.

Bijna de helft slaat dit heerlijke gebeurtenis dus over. Je weet niet wat je mist?! Probeer het gewoon nog eens een keer, misschien opent het nieuwe plekjes en ervaringen. En nee, je krijgt er geen rare kwaaltjes van, echt niet!

Nette meisjes vingeren heus wel!

Waarom is het goed om toch eens jezelf te verwennen? Het kan opwindend zijn of gewoon lekker, het maakt je relaxed, heerlijk ontstrest en het verzacht je menstruatiekrampen. Nog een voordeel, je kunt eindeloos/taboeloos fantaseren. Spannend is het ook om het samen te doen of gewoon voor je vriend(en) 😛 Nette vrouwen spelen gewoon met hun poesje en probeer het eens tijdens de penetratie, dat mag heus wel.

Voor vrouwen die nog nooit hebben geneukt. Wees blij, want nu kun je nog leren van jezelf en ontdek wat je echt lekker vindt voordat je een man het werk laat doen. Wij vrouwen zijn toch beter in masturberen!

Vingeren is de manier om je eigen lichaam nog beter te leren kennen, ontdek elk plekjes en raak jezelf aan zoals niemand anders dat kan. Je leert hoe je jezelf kan laten klaarkomen. Dit is misschien wel de leukste reden om eens op ontdekkingstocht te gaan, want als jij niet weet hoe je klaar kan komen.. Hoe moet je partner dat dan weten? Ontdek jezelf, gun jezelf dat genot. Wij beloven dat er niets ernstigs kan gebeuren!

Je kunt op allerlei manieren masturberen, streel en betast je lichaam met je handen, vingers of gebruik een onschuldig speeltje. De meeste vrouwen kunnen klaarkomen als ze hun clitoris stimuleren. Maar ook je borsten aanraken of je anus prikkelen kan voor extra genot zorgen. Weet je je G-spot te vinden dan is het helemaal feest. [ binnenkort meer over de G-spot ]

Voor vrouwen die nog nooit hebben geneukt. Wees blij, want nu kun je nog leren van jezelf en ontdek wat je echt lekker vindt voordat je een man het werk laat doen. Wij vrouwen zijn toch beter in masturberen!

Veel liefs @dr-pinky

By DEPINKYPEPPER©


Geef een antwoord

Join Pinkypepper

Word nu gratis lid van de Stoutste Community van Nederland

Word een Held!

Help PINKYPEPPER om de aller grootste te worden. Steun ons met een klein bedrag en word een echte HELD!

steun ons

Copyright © 2019-2021 PINKYPEPPER all rights reserved